Poverenje nam je ukazalo preko 9000 klijenata

about shape

Servis biro opreme CanoKg - Kragujevac postoji od 1997. godine i poseduje visoki kvalitet usluge i dugogodišnje iskustvo. Bavimo se prodajom fotokopir aparata, laserskih štampača, matričnih štampača, pisaćih mašina (elekrtonske i mehaničke), telefaxova. Prodajemo potrošni materijal za navedena stredstva i to toner kasete, ink jet ketridže, ribon trake, sve vrste tonera i developera, papira za kopiranje i tabulir papira, kaseta za diktafon, fax rolne, film za fax.

 

Vršimo usluge fotokopiranja i štampanja, kao i fotokopiranja i štampanja u boji. Vršimo servis fotokopir aparata, multifunkcionalnih uređaja, matričnih i laserskih štampača, elektro kalkulatora, pisaćih elektronskih, električnih i mehaničkih mašina, plotera velikih formata, telefax aparata.

 

Recikliramo toner kasete (Samsung, HP, LexMark, Canon, Epson) kao i reciklaža glava matričnih štampača. Prateći trendove razvijamo i nove usluge koje našim klijentima omogućavaju značajne uštede u poslovanju. Za Vas smo kreirali uslugu rentiranja štampača po najpovoljnijim cenama.

 

Ogroman broj zadovoljnih klijenata je potvrda naše posvećenosti poslu i klijentima. Servis CanoKG ima uspešnu dugogodišnju saradnju sa javnim upravama gradova u Srbiji i velikim brojem privatnih preduzeća. Pogledajte listu klijenata

23 godine iskustva

Zašto da izaberete nas

Mi smo pouzdana firma sa dugogodišnjim iskustvom u održavanju štampača i druge birotehničke opreme

  • Najbolja učinkovitost, garancija zadovoljstva uslugom
  • Brza usluga i dostupnost naših servisera
  • Bez skrivenih troškova, jedna cena bez dodatnih troškova
  • Dostupnost i hitan servis
  • Poravke sa garancijom
  • Jasna komunikacija i informacija o uslugama

10% popusta

na sve usluge penzionerima.

Drugi o nama

Upoznajte naš tim

Jasmina Branković - vlasnik

Paja - Serviser

Živomir Branković - osnivač

Mare - serviser

Miško - Serviser

Radojica - Serviser

Aca - Serviser