Usluge koje pružamo

Štampanje i kopiranje

Štampanje i kopiranje

Za Vas radimo uslužno štampanje i kopiranje beleški, dokumenata, sudskih spisa, vršimo očitavanje lične karte. Pored crno-belih kopija, nudimo Vam i štampanje u boji na najsavremenijim uredjajima.

Najam štampača

Najam štampača

Mnoge kompanije ne znaju koliki su ukupni troškovi štampe u njihovoj organizaciji? U razgovoru sa Vama, pojasnićemo Vam i pronaći ćemo za Vas najekonomičniji model usluge iznajmljivanje printera.

Servisiranje biro opreme

Servisiranje biro opreme

CanoKG servisira i prodaje Canon, Xerox, HP, Kyocera i Epson štampače, skenere i multifunkcionalne uredjaje. Delatnost nam je i zamena kertridža, dopuna tonera od strane članovi našeg tima stručnjaka.

Reciklaža tonera

Reciklaža tonera

Kertridži i toneri ne moraju da budu za jednokratnu upotrebu. Pošaljite nam Vaš toner a mi ćemo ga napuniti i poslati nazad. Pozovite nas i recite nam koji štampač imate a mi ćemo Vam reći da li toner może da se napuni.

Knjižara

Knjižara

Naša knjižara ima u prodaji školski pribor, sveske, olovke, bojice, flomastere, blok za crtanje, razne vrste lepkova, tempere i vodene bojice, trake za fiskalne kase, blok račune i druge kancelarijske protepštine.

Da bi Vam pružili sigurnost u Vašem poslovanju i obezbedili pouzdan rad Vaše biro opreme, Cano KG od samog početka pruža uslugu servisa i redovnog održavanja laserskih štampača, fotokopir aparata, multifunkcijskih aparata i faks mašina u garantnom i van garantnog roka. Naši serviseri su stručno osposobljeni, sa velikim iskustvom sticanim preko 20 godina rada, uz redovno praćenje tehnologija i stručno usavršavanje.

U poslovanju je vrlo rašireno korišćenje većeg broja uređaja i aparata savremenih tehnologija i zbog toga je važno da imate pomoć kada Vam ona zatreba. CanoKG Vam omogućava da za najkraće moguće vreme budu otklonjeni problemi u radu Vaše opreme. Bez obzira da li Vam je potreban savet, obuka za korišćenje kupljenog uređaja, redovno održavanje ili popravka kvara na nekom aparatu, mi smo tu!


Posedujemo veliki broj često potrebnih rezervnih delova Canon, HP, Xerox štampača, a od proizvođača može da obezbedi sve potrebno za popravku Vaših uređaja. Nemojte gubiti dragoceno vreme i novac poveravajući popravku pojedincima koji vrlo često imaju oskudno znanje a delove koji najčešće nisu originalni ni odgovarajući nabavljaju iz "treće ruke".

Dođite kod nas i videćete šta znači brz i pouzdan servis. Kako bi Vaši aparati radili ispravno i trajali duže, neophodno je njihovo redovno održavanje. Kao i kod automobila, ako ih redovno održavate i vršite zamenu potrošnih delova, oni će duže ispravno raditi i smanjićete mogućnost nastanka kvarova čija popravka može skupo da Vas košta.

Pozovite nas i informišite se o načinu održavanja Vašeg Canon štampača, fotokopir aparata, multifunkcijskog uređaja ili faksa i osigurajte maksimalni kvalitet i ispravno funkcionisanje.

CanoKG prednosti

Hitan
servis

Kada Vam je najpotrebnije naši serviseri su tu da poprave biro opremu.

Bez plaćanja unapred

Naše usluge plaćate nakon obavljenog servisa ili punjenja tonera

Kvalitet
usluge

Naše iskustvo i kvalitetni rezervni delovi garantuju kvalitet.

23 godine iskustva

Iz iskustva servis biro opreme je preduslov za dug vek Vaše opreme.