Uslovi i pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela CanoKG.com sajta i svih njegovih delova (u daljem tekstu samo CANOKG), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem CANOKG sajta, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima i uslovima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo sajta CANOKG ne sme da se koristi u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. CanoKG posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta CANOKG. Svi posetioci sajta imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta CANOKG, ukoliko ne krše pravila korišćenja. CANOKG sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje CANOKG koristite na vlastitu odgovornost i CANOKG se ne može nikako smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu CANOKG i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije. CANOKG sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta. CANOKG nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Izmene pravila i uslova korišćenja
CANOKG zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama CANOKG može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu CANOKG smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.